Zenta's side

Li-Lou's Cafe Mocca Madnes

1 mai 2013 hentet jeg denne flotte frøkna her på Gardermoen. Hun hadde tatt flyet nedover fra svolvær i en bagg sammen med en som skulle nedover på klassefest, så hun slapp å dra alene. Det hadde gått så bra på flyet, bare pipi en gang å det var fordi hun måtte på do... På bilturen hjem fra Gardermoen til Brumunddal gikk det også fint. Hjemme ventet 4 andre hunder, Zatira var ikke så glad for at det kom en valp i hus da hun akkurat var ferdig med sine valper. De andre hundene godtok henne med en gang Smiler Nå har hun bodd her i mange månder å vi har lært henne å kjenne, hun er en skikkelig røver og ertekrok. Finner på de merkligste ting og elsker å være med i stallen, til og med kyllingene vil hun hilse på men da må vi passe på så hun ikke blir for volsom.. Har prøv oss litt på valpeshow også, hun har ikke vært så begeistret i å vise seg frem hoppet og spratt hehe. Men nå har hun virkelig kommet seg, er spent på fortsettelsen i junior klassen :)

 

I morgen flytter Zenta til Gjøvik, lykke til hos din nye familie :)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.03 | 23:41

Så koslig å høre :) Har hatt problemer med å logge meg inn på hjemmesiden derfor så sent svar.

...
31.03 | 23:40

Hei. Beklager sent svar, men det er bare å komme å hilse på hundene mine :)

...
27.03 | 18:52

Hei :) vi er en familie på 4 som planlegger å skaffe oss en familiekjær liten tibetansk spaniel. Er det fortsatt mulighet for å komme å se på hundene dine?

...
30.11 | 16:42

Bossa Nova vår Stella er en livlig og kosete jente. Lærer relativt fort og alle sier at hun har pene trekk. Har vist mange bilder på jobben (DNB)

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE