Zatira's side

Zatima's Extra Sweet

Litt om meg                                                                               

Jeg er en Tibetansk Spaniel å heter egentlig Zatima's Extra Sweet men til daglig kalles jeg "Zatira". Jeg ble født i Sandnes, hos Vibeke Larsen på Zatima's kennel den 01.03.2007. Mamman min heter N UCH Yotisha's Sweet Temptation og pappan P'zazz Razzia.

Den 11.mai ble jeg hentet av min nye familie. Det ble en lang reise fra Sandnes til Moelv, men heldig vis ble jeg ikke bilsyk å vi ovenattet en natt i campingvogna som de hadde med seg:) Så nå bor jeg i Moelv med min matmor Mona og matfar Tom å deres barn Stian, Jeanette og Silje. Det bor også 2 katter her som heter Martin og Mille de leker jeg masse med, spesielt Martin får gjennomgå, har litt mer respekt for Mille hun ser så rart på meg liksom:) Nå har jeg også fått en liten tibbe søster som heter Tinka, det er veldig stas for vi lekker masse. Men kan bli litt slitsomt om kvelden for da vil jeg sove også tar hun fra meg griseøre og halen det er ikke så morro bestandig :(

Jeg er ikke så veldig glad i å gå tur alene, men sammen med min gode vennine Kira går det lettere det er også en tibbe.Ellers liker jeg å dra omkapp kan også løpe etter ting men det er ikke alltid jeg gidder å komme tilbake med det:)Liker også å være ute i inngjeringen der kan jeg løpe løs det er artig det. Å det rare hvite som kommer ned fra himmelen er det gøy å leke i.                                                              

Det var litt om meg...

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.03 | 23:41

Så koslig å høre :) Har hatt problemer med å logge meg inn på hjemmesiden derfor så sent svar.

...
31.03 | 23:40

Hei. Beklager sent svar, men det er bare å komme å hilse på hundene mine :)

...
27.03 | 18:52

Hei :) vi er en familie på 4 som planlegger å skaffe oss en familiekjær liten tibetansk spaniel. Er det fortsatt mulighet for å komme å se på hundene dine?

...
30.11 | 16:42

Bossa Nova vår Stella er en livlig og kosete jente. Lærer relativt fort og alle sier at hun har pene trekk. Har vist mange bilder på jobben (DNB)

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE